Home Vitrina frigorifica second hand Vitrina frigorifica second hand
Vitrina frigorifica second hand PDF Imprimare Email
Vitrina frigorifica second hand
Scris de madalina   
Vineri, 27 August 2010 08:09

Daca nu dispuneti de suma necesara pentru achizitionarea unei vitrine frigorifice noi, o solutie ar fi sa cumparati o vitrina frigorifica second hand. In momentul in care un magazin da faliment isi vinde eletrocasnicele la preturi avantajoase. Acolo puteti gasi o vitrina frigorifica nu prea uzata, in stare buna de functionare.


O vitrina frigorifica este cumparata pentru un magazin de cele mai multe ori. Cand proprietarul acestuia considera ca trebuie sa o inlocuiasca nu o face de cele mai multe ori pentru ca s-a invechit sau pentru ca nu corespunde cu noul design, ci pentru ca are defecte de functionare, nu mai asigura temperatura optima pentru pastrarea alimentelor / racoritoarelor. In acel moment el vinde respectivul produs ca vitrina frigorifica second hand.


Daca nu aveti cunostintele tehnice necesare pentru a face o alegere corespunzatoare in domeniu este extrem de recomandat sa apelati la un tehnician specialist. Acesta poate asigura contracost diverse servicii precum: stabilirea unui diagnostic in ceea ce priveste vitrina frigorifica second hand pe care doriti sa o achizitionati, rezolvarea problemelor minore ale acesteia. Daca totusi va pricepeti in domeniu, acordati o mare atentie detaliilor tehnice si implementarii lor. Este posibil ca vitrina frigorifica second hand sa se dovedeasca a fi „o vechitura in haine noi”. Daca acele costuri aferente rezolvarii problemelor pe care aparatul le are se ridica la cateva milioane este evident ca ati face o alegere mai buna daca v-ati cumpara una noua.


Alternativa la o vitrina frigorifica second hand este una mai veche sau una achizitionata in cadrul promotiilor. Articolele care au stat la vanzare prea mult sau cele care au fost folosite pe post de proba sunt date spre vanzare si ele in regim second hand, implicand astfel preturi considerabil mai mici.
 

Sondaje

Ai vitrina frigorifica?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com